Wie zijn wij?

Maak kennis met de gezichten achter Sow What.

Sow What

Melissa & Amber

In 2015 studeerden wij allebei af in Gent als grafisch vormgever. Later ging Melissa werken als marketing en sociale media verantwoordelijke bij Intratuin. Amber studeerde verder in mode en patroontekenen op de Ursulinen in Mechelen en ging daarna aan de slag als kleedster bij meerdere theaterproducties. In 2020, bij de start van de coronapandemie, verloor Amber haar job en was Melissa klaar voor een nieuwe uitdaging. We hebben toen besloten om onze passie en skills te combineren en Sow What op te richten. 

Melissa stort zich op de praktische, technische en communicatieve zijde van het bedrijf, terwijl Amber ervoor zorgt dat alle producten met veel zorg en creativiteit worden gerealiseerd.

Hoe het allemaal begon…

In de voetsporen van Catherine ❤️⭐️

Catherine, de mama van Amber, is in 1994 op vraag van haar zus Sophie begonnen met het maken van stoffen verjaardagskronen voor haar dochter Florine. Later maakte Catherine ook leuke kronen en een bijpassende outfit voor haar eigen kinderen Amber en Linus, zoals op deze foto’s op Amber haar 8e verjaardag. Deze kronen zijn allemaal doorheen de jaren bewaard gebleven en dienen nu als een mooie herinnering aan hun speciale dag en aan Catherine.

Nu is de volgende generatie in de familie van Amber al wat ouder en sommigen hebben zelf al kinderen. Voor hen maakte Amber, net zoals haar mama vroeger, een leuke, duurzame verjaardagskroon.

Tijdens de lockdown in 2020 hebben we besloten om in de voetsporen van Catherine te treden en meer van deze kronen te maken. Op aanraden van enkele vrienden en familie hebben we Sow What opgericht, ter ere van Catherine. Vanaf nu kan je bij ons leuke, gepersonaliseerde verjaardagskronen bestellen.

Liefs,
Melissa en Amber